10 de febrer 2011

Cal sortir de la bombolla?


Bon dia, el primer que farem és definir “la bombolla”. Que vull dir amb aquest símil?? Doncs molt fàcil: la nostra rutina, el nostre entorn de “comoditat”. I per què hi poso cometes a “comoditat”? doncs, mireu, tothom a partir d’una edat te les coses molt establertes, la vida, els amics, la feina, la relació amb la família i si, també, la concepció d’un mateix, la dels altres, les creences, etc. ja ens hi trobem còmodes! Fins i tot amb les “misèries” que de vegades representa aquesta comoditat. Sortir de la bombolla és passar de viure allò que “em toca viure”, per passar a viure (o com a mínim intentar-ho) allò que vull viure.

Com sempre això requereix feina personal i no només el final és enriquidor, el que té aquesta feina personal és que mentre la fem, mentre anem evolucionant cap a la persona que volem ser, cap a la vida que volem dur, anem gaudint del camí. Evidentment cal acció, els somnis no s’aconsegueixen esperant assegut a la butaca. Si sempre fem el mateix aconseguirem sempre el mateix. És d’una claredat meridiana, no?.

Feu coses diferents! Fins i tot en el trajecte de casa a la feina!!! Canvieu de camí, mireu el vostre entorn i descobriu coses noves cada dia, per petites que siguin us col·loquen en posició de canvi.

Tingueu molt present com us parleu a vosaltres mateixos. Els mots desqualificants, negatius, etc. omplen la vostra bombolla justament d’això, de desqualificacions i de connotacions negatives.

Penseu en el que us agrada del que feu o teniu, pensar en el que no us agrada us situa en una posició de negativitat i us impedeix veure-hi més enllà, us impedeix qualsevol gaudi. Si analitzeu allò que no us agrada que sigui per canviar-ho!!!

Mireu casa vostra... reorganitzeu els armaris, desfeu-vos d’objectes que no us agraden, o que us lliguen a un passat que no us aporta benestar. Canvieu de lloc alguna cosa, compreu un ram de flors...

Canvieu de sabates, conjunteu de manera diferent la roba que teniu, FEU CANVIS!!!

Aquests canvis us permetran sortir de la bombolla, us posaran en situació de veure en vosaltres talents que no crèieu tenir, en els altres virtuts o no virtuts que no vèieu, en la vostra vida altres possibilitats, relacionar-vos amb la família de la manera que us faci sentir millor... ja m’ho explicareu, si?.