12 d’abril 2009

Els 12 Canvis

El Coaching de constructivisme social aposta per treballar 12 canvis a nivell personal, això permet accelerar el procés d’assolir objectius, els objectius que cada un de vosaltres us vulgueu marcar. Aquests 12 canvis son: Intel·ligència constructivista, Intel·ligència bilateral, Intel·ligència emocional, Energia, Punts forts, Orientació acció, Orientació objectius, Orientació solucions, Orientació positiva, Orientació futur, Valors compartits, Comunicació valorativa.

Començo per explicar-vos que el Constructivisme es la forma genèrica de referir-se a un grup ampli i heterogeni de psicòlegs i filòsofs que comparteixen la visió de la intel·ligència humana com el producte de construcció de tota la vida.

Si la intel·ligència, doncs, es el resultat d’un procés de construcció individual que es produeix gràcies a la interacció amb el medi, les relacions socials, el contacte amb els processos culturals, socials i polítics, el fet de mantenir-se obert a tots ells augmentarà les nostres capacitats intel·lectuals i mes fàcilment afrontarem els reptes que la vida quotidiana ens presenta.
Us aniré explicant en que consisteix cada un dels canvis.