12 de gener 2015

Què fem a Psico-Coaching Actua?No estàs content amb el que fas? No t’acaba d’agradar com transcorre el teu dia a dia? Tens un repte que afrontar i no saps com començar? T’agradaria donar un nou rumb a la teva vida? Vols canvis i no saps quins? 

El Coaching et pot ajudar!

El Coaching és un entrenament que busca desenvolupar al màxim el potencial de cada persona, és una eina que ens ajuda a evolucionar, a motivar-nos, a valorar, a relativitzar... en definitiva a aprofitat al màxim els nostres recursos per ser qui volem ser i el Coach és l’entrenador, la persona que ens acompanya en aquest camí. De la mateixa manera que un entrenador esportiu, el Coach personal no fa grans persones, només treballa per que la grandesa de les persones a les que acompanya arribi al màxim del seu potencial.

En aquest espai que et presento, des de la Psicologia Positiva i amb les eines del Coaching tu faràs la màgia. D’aquí el nom de la meva “nova llar” professional. Ets tu el protagonista. Tu i només tu pots actuar, així que si vols canvis, Actua!

Ens podem trobar a:
c/Estalvi, 3 local
08960-Sant Just Desvern


O com sempre a l’altre costat de la pantalla a  campomanes@copc.cat o coachblanca@gmail.com

Una abraçada,