21 de desembre 2012

Les emocions





Les emocions són aquests meravellosos regals que tenim i que ens permeten saber quines coses son realment importants per nosaltres.  Ens indiquen, a més,  si el que estem fent o pensant  s’alinea amb els nostres valors quan son emocions “positives” o s’alinea amb les nostres pors en el cas de les emocions “negatives”.  Les emocions ens permeten redirigir els nostres pensaments cap allò que volem i descartar allò que no volem,  gràcies a les sensacions que ens produeixen. 

Descobreix allò que et produeix emocions que et fan sentir be i fes-ho més! 

Descobreix allò que et produeix emocions que no et fan sentir be i analitza-ho! D’on ve la emoció, què la causa?, Quin és el seu origen?, Te realment sentit? Si en té, posa-hi remei! I si no en té, per què sents emoció negativa? , Que t’aporta de positiu no deslliurar-te’n?,  Cóm et vols sentir?, Que pots fer-hi? Quan comences? No lluitis contra aquestes emocions, com més hi lluites més força els dones!! Treballa-les per deixar-les marxar...

No t’entretinguis, com més temps passis sense actuar més coses bones et perds!!

Una abraçada
Blanca 

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Bones Festes! Espero que les bones emocions guiïn el nostre camí per al 2013. Una abraçada!

Blanca G-Campomanes ha dit...

Segur que si Xavi! Treballar la creativitat és una font inesgotable de emocions positives, tant pel que la treballa com pels que la gaudim i el teu bloc n’és un gran exemple!!!
Feliç 2013 per tu i per toooooooooooota la teva gent!
Una abraçada