05 de febrer 2015

Canviar o Evolucionar

Alguna vegada has pensat en qui està sempre present quan la teva vida no va bé? I en qui hi està,sempre, quan tot és perfecte? Si tu! Per tant... potser podries recordar que és el que passa en tu, que fas, com et mostres, com camines, com mires, com... etc. quan tot és perfecte i utilitzar-ho quan no va tan bé... 

Parar i observar-se, recordar-se i reconstruir-se o reinventar-se, hauria de ser l’exercici principal, quan sembla que les coses no son com les volem. De vegades cal canviar i no necessàriament de fita, de vegades cal canviar el procediment, les estratègies, les eines! Canviar, matisar, emfatitzar, suavitzar, digues-li com et sembli i fes-ho com vulguis. Canviar és normal, és saludable i no ens fa perdre ni un bri d’autenticitat!

Personalment us suggereixo que us emmiralleu en algun moment d’èxit, entenent l’èxit no només literalment, l’èxit te milers de possibilitats. Recordeu-vos que és el que us va fer triomfar. Que és el que us va donar l’empenta en aquell moment. Que i com ho vareu fer. Com us sentíeu.  I...heu de saber que si ho heu fet una vegada,  ho podeu tornar a fer!

Normalment no ens en adonem però els nostres estats d’ànim son molt visibles. Son la nostra primera targeta de presentació mitjançant el nostre llenguatge corporal i aquest llenguatge, a més, condiciona el nostre estat d’ànim. És allò del peix que es mossega la cua. Recordeu, també, que els estats d’ànim ens els podem auto generar i a més s’encomanen!!! Atenció!!! Sigueu prou llestos com per auto induir-vos i encomanar als altres, els millors.

El Mantra és Vull, Puc i M’ho mereixo!

No us perdeu aquest TED, és molt instructiu! Clikeu aquí 


Una abraçada! 

2 comentaris:

Elisa Alòs ha dit...

Gràcies, Blanca. Jo crec que el motor de tot és la voluntat i el treball. Són les dues eines més poderoses per aconseguir el que sigui. Una abraçada!

Elisa Alòs ha dit...

Gràcies, Blanca. Jo crec que la voluntat i el treball són les dues eines més poderoses que tenim. Una abraçada!