31 de desembre 2014

2015 - Casa meva és casa vostraBenvolguts amics,

Aquest any 2015 començarà per mi d’una manera especial, estreno “casa”. Als que ja he tingut l’honor d’acompanyar en un trajecte de canvi us sorprendrà que, en lloc de passejades per la vora del mar o un cafè en un lloc càlid i còmode, finalment m’hagi decidit per obrir despatx. No flipeu! Les passejades i els cafès continuen ;)   i l’@-coaching també!

Obrir despatx significa canviar, implica sortir de la meva zona de confort per fer-me visible. Ja sabeu que soc tímida i no me’n amago... però també sabeu que porto com bandera personal les bondats de transcendir allò que ens empresona, si, llegiu be: que ens empresona. La zona de confort és un parany que ens immobilitza. Cada pas que donem fora de la nostra zona de confort és un pas de gegant per al canvi i cada canvi personal és una evolució que podem dirigir cap on vulguem. Les nostres pors només son construccions que cada un de nosaltres fa del món que ens envolta. Fora d’aquesta zona de confort és on està La Possibilitat, el que hi ha dins ja ho coneixeu. Un cop oberta La Possibilitat, la resta del somni l’hem de treballar dia a dia.

He de confessar, però, que per sortir de la meva zona de confort en aquest tema, ho faig envoltada de gent (tant físicament com emocionalment) que estimo i valoro. És aquí on rau el secret. En envoltar-nos de persones que aporten valor a la nostra vida. La família, els amics i companys i les persones a les que admires que son en definitiva totes elles el bé més preuat que tenim.

I ara un altre punt i a part...

GRÀCIES.

Gràcies a tots i totes els que m’ajudeu a fer que la meva vida tingui sentit. Quasi tots esteu en el punt anterior i els que no hi sou: els que em sou tòxics, els que no m’ensenyeu res, aquells als que mai voldria assemblar-me. També gràcies! Per ser tant pocs ;)

Obrir despatx és, també, una aposta per a aquelles persones que necessiten un lloc de referència, un lloc físic on localitzar al seu Psico-Coach i amb les que he argumentat tant i tant... i sou molts els que m’ho heu comentat. Be, em dono... avui us presento “casa meva” que és, des d’ara mateix, casa vostra.

Una abraçada i feliç any nou!


Carrer Estalvi, 3, bxs.
08960 Sant Just Desvern


Horaris: Dilluns de 9 a 12h. i de dimarts a divendres de 16 a 20h. Dissabtes de 9 a 20h. Sempre amb hora concertada.


2 comentaris:

Montse ha dit...

Enhorabona i benvinguda Blanca!

Blanca G-Campomanes ha dit...

Moltes gràcies Montse, tenir-vos de veïns és un plus!