13 de juliol 2012

EquilibriEl benestar subjectiu -la felicitat i que no ens faci basarda la paraula- rau, principalment, en l'equilibri vital. La nostra vida es composa de diversos àmbits i en cada un d'ells tenim un índex de satisfacció que pot ser diferent. En aquest blog, en l'apartat “eines” en teniu una que es diu “la roda de la vida” que us servirà per mesurar cada un d'aquests àmbits. Puntuar al màxim en tots els àmbits és la felicitat absoluta però no és fàcil que es mantingui permanentment, de fet penso que no seria ni saludable, si tot és perfecte... quin serà el motor que ens impulsi a moure'ns? L'èsser humà necessita reptes per sentir-se be.

Atenció, puntuar molt baix en tots, evidentment, tampoc és saludable poseu-vos ràpidament en acció i busqueu un professional que us ajudi!!!

Us proposo que dibuixeu la vostra roda de la vida avui i que mireu com estan d'equilibrats els vostres àmbits. Si en teniu algún que es desequilibra a la baixa és en aquest en el que heu de centrar totes les vostres energies!

Una abraçada,