08 de setembre 2009

Màgia


Hi ha una cançó que m’agrada especialment, es diu Màgia i la canta Rosana Arbelo, màgia es l’aigua, el vent, el resum de tot el que sento, provar a bolcar tot el que hi ha dins teu, provar a saltar sense mirar, caure i tornar a començar. Aquesta cançó es un petit homenatge a la felicitat, al positivisme, a les petites coses, a la importància d’un somriure, a la resposta de la pell a les emocions.

Màgia, no es tant complicat, si mireu al vostre voltant trobareu la màgia, aquesta màgia, en moltes coses... la lluna plena d’ahir, la brisa a la vora del mar, el perfum de les flors, una carícia, una estona amb els amics, una abraçada, un compliment, un raig de sol que il·lumina un prat a l’alba ... podria estar dies i dies escrivint i encara quedarien coses màgiques per enumerar, mireu continuo... un dia de pluja, l’arc de Sant Martí, la música que sona al cotxe mentre viatgeu, l’olor d’un perfum, la de la gespa segada, del pa acabat de fer, la del cafè del matí, despertar, dormir, somiar, cantar... .

Em podeu explicar quin sentit te fixar-se en una cosa desagradable i retenir-la en l’ànim, rumiar i tornar-la a recordar? Feu la prova, anoteu un dia les coses màgiques que veieu en una columna i en l’altra les que no ho son tant ;) Segur que la màgica es molt mes llarga! Gaudiu de la màgia, està a la vostra mà.
Aqui us poso l'enllaç, escolteu-la! MAGIA