02 de març 2015

Coaching una feina apassionant.



La feina del coach és apassionant perquè normalment treballem com els restauradors... en cada intervenció anem a buscar el fantàstic fons que cada un dels clients te, de vegades, soterrat sota una gruixuda capa del pols del camí i si...també de vegades del costum, de les pors i les creences que el limiten... Cada client és un món i cal que cada intervenció sigui única i especial, delicada i a l’hora ferma, però sempre respectuosa. 

Nosaltres no curem i no creem, només recuperem i tenim cura de cada un dels nostres clients. Els acompanyem en el camí de redescobrir-se. De recordar i de vegades de renéixer com el fènix de les seves cendres.               

Veig persones amb un potencial extraordinari i que no recorden que el tenen. Veig autèntics herois que  es veuen petits...molt petits. Veig homes i dones savis que s’han perdut pel magatzem dels sentiments, les emocions, les pèrdues... i no troben el camí i alguns que s’han “trencat” per voler viure la vida que altres els han dissenyat. Redescobrir-los es, per a mi, un regal.  


Des d’aquí vull agrair-vos a tots i totes els que he tingut l’honor d’acompanyar en algun procés, aquest regal. 

Gràcies!