15 de març 2013

La motivació



Foto: Ares Mata



La millor font de motivació, un cop satisfetes les necessitats que Maslow anomena fisiològiques i de seguretat,  és la intrínseca. La motivació externa te molt poca força en les nostres actituds i en els nostres comportaments. 

Un sistema per auto-motivar-nos és tenir molt presents les coses a fer: les tasques, els projectes, els somnis, etc. que tenim pendents i els que ja hem assolit!! i... no oblidar celebrar-ho un cop aconseguit!!! 

En un post anterior us feia referència a un suggeriment per treballar l’auto-motivació, si cliqueu aquí llegireu el post. Avui us el vull recordar amb la foto que encapçala aquest. 

Una manera de no deixar coses pel camí és anotar-les, així a més, ens podem permetre no ocupar espai en la nostra ment i perdre energia intentant recordar-les. És una manera de eliminar paràsits, l’altra naturalment és poder “esborrar de la llista” allò que ja hem fet. 

Us proposo que comenceu amb coses que us fa il·lusió fer i que un cop fetes i degudament celebrades aneu a per altres de noves!!!! L’auto motivació funciona com menjar pipes.... jeje tot és començar!!!

Una abraçada
Blanca