17 d’abril 2012

Paràsits: Les converses pendents


En Coaching Personal un dels acompanyaments més habitual, tot i que pocs coachees el demanen específicament, és treballar en les converses pendents. Molts dels conflictes personals son causats per converses no resoltes o inexistents amb un mateix i/o amb els altres.

Relacions trencades, ferides sense guarir, emocions negatives, resignació i frustració, quin bagatge, no? Seguim... compromisos sense complir, incapacitat per dir no o per dir si (un altre handicap important... es perden moltes oportunitats). Mals entesos que aboquen a un camí del que no es troba el retorn, disculpes que es van quedar sense demanar...

Per què son tant difícils algunes converses? Moltes vegades ho son perquè ha passat massa temps, perquè ens costa ser directes... O potser per les pròpies pors? Quant hi ha converses pendents patim un bloqueig que potser val la pena desbloquejar, no? Al cap i a la fi ens incomoda, ens fa sentir malament, ens impedeix en realitat seguir avançant lliurement.

Esbrinar en el nostre jo més profund quines converses tenim pendents, el motiu pel qual encara ho estan i com podem fer per tenir-les, es una bona manera de posar fil a l’agulla per concloure temes i començar a pensar en objectius que ens aportin més benestar.

Que us sembla si penseu en alguna d’aquestes que tots sabem que tenim pendent i la tanquem?

Penseu-hi, analitzeu el que “va passar”, estigueu disposats a no rebre el que espereu, preparats per perdonar i/o demanar perdó, busqueu l’escenari adequat i el moment adient però sense postergar-ho massa i... ENDAVANT!

Una abraçada
Blanca