09 de juliol 2011

Perspectiva


Fer d’allò quotidià i ordinari quelcom extraordinari és només una qüestió de perspectiva. La gran majoria espera durant tota la vida aquella vivència màgica, meravellosa i diferent que el farà feliç i es perd, en aquesta espera, el veritable sentit de la felicitat.

Son les petites coses de cada dia les que ens aporten, si sabem “mirar” els millors moments. Aquell cafè de bon matí pres amb calma mentre despertem... Obrir la finestra i respirar l’aroma del lloc que hem triat per vacances... Una tertúlia amb els amics... Una peli arraulits al sofà ... Un passeig per la platja... El sentiment de la feina ben feta... us en puc posar centenars d’exemples, trieu els vostres i gaudiu!

El secret és ser conscient de tot, observar, valorar, promoure “moments”, parar un moment i tornar a “mirar”.

Vosaltres decidiu, recordeu que cada cosa que fem, cada vivència és una elecció. Triem viure-les orientant-nos positivament i cercant el millor de cada història?

I... preneu-vos uns minuts al final del dia per recordar-les i recordar que podeu dissenyar la vostra vida, que heu decidit viure-la plenament i que demà us espera un altre dia ple de petites coses extraordinàries!