05 d’octubre 2013

Vulnerabilitat




10.000 visites! Pels bloguers més populars suposo que és un “fer petar els dits”. Per mi és tot un univers de visites que signifiquen motivació, satisfacció, benestar, agraïment intens... Moltes gràcies a tots i totes!!!

Aquest Blog va començar com un aprenentatge, era una de les meves maneres de sortir de la zona de confort. Tinc un punt de perfeccionisme tòxic en el que treballo cada dia. Menys mal que només l’enfoco en mi! ;) No soc una bona escriptora, faig faltes d’ortografia (molta vergonya...), em queda molt que aprendre de tot i de tots, soc tímida, introvertida i si... soc vulnerable

Ara, amb els anys, sé que soc estupenda (no perfecta), sé que soc especial (com tothom, per que som únics), sé que la única manera d’avançar i créixer és moure’t, que el que no s’arrisca no guanya, que equivocar-se no és un drama, que no puc agradar a tothom (ni ho pretenc), que reconèixer els meus punts forts i les meves febleses em fa més poderosa, que si vull perdonar... primer m’he de perdonar a mi, que malgrat de vegades costa veure-la  la vida és plena de bellesa. D’aprenentatges en tinc encara un sac ple que no us comento per no avorrir-vos...

Ara sé que saber-me i sentir-me vulnerable tot i que no és grat ni fàcil de gestionar és el camí que m’ha dut a tenir connexions fabuloses, duradores i vertaderes amb persones realment màgiques que han tocat la meva vida. Alguns s’hi han quedat com amics i d’altres van ser i son la brisa lleugera que necessito per seguir creixent com persona.

Moltes gràcies de tot cor i com sempre, una abraçada!


7 comentaris:

elisa ha dit...

Moltes felicitats!!

Unknown ha dit...

Moltes felicitats per aquestes 10.000 visites!!! Per cert... després de llegir aquesta interesantíssima entrada... sí, jo també vull ser vulnerable!!! Una abraçada!

Laura Perez Zapata ha dit...

Eres fabulosa Blanqueta! Muchisimas gracias a ti por compartir tus aprendizajes :)!
Es un placer leerte:)!

Blanca G-Campomanes ha dit...

Un beso Laura!

Blanca G-Campomanes ha dit...

Moltes gràcies Elisa!

Blanca G-Campomanes ha dit...

Xavi, moltes gràcies! i si, acceptar la nostra vulnerabilitat te molts beneficis! ;)

Montse ha dit...

Gràcies Blanca per compartir les teves reflexions, ens il·luminen una mica més el dia a dia.